VISSPECIAALZAAK FISH CORNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1278 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visspeciaalzaak Fish Corner. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 17:37 Goed eten en snel geleverd!
7 jul 2024 om 12:34 Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger. Toppie
6 jul 2024 om 21:51 Snelle vriendelijke bezorger. Eten was er snel en was lekker. Patat mag wel een beetje meer .
6 jul 2024 om 19:38 Goed
5 jul 2024 om 10:31 Snelle bezorging. Haring en lekkerbek besteld. Geen uitjes bij de haring gekregen. Ik vroeg ook om extra kruiden bij het lekkerbekje. Die kregen we ook niet. Persoonlijk vond ik het beslag ook te donker afgebakken, maar dat is persoonlijke voorkeur
26 jun 2024 om 14:31 Netjes bezorgd en super lekker en van genoten
25 jun 2024 om 18:36 16 uur afgespoken maar ze jwamen later
22 jun 2024 om 19:47 Ander half uur later belde ik om te vragen of ze nog van plan waren om het te bezorgen maar toen hoorde ik dat het nog klaar gemaakt moest worden. Wilde ik mijn bestelling annuleren maar moest ik zelf achter me geld aan bij thuisbezord. Waardeloos!!!
17 jun 2024 om 19:36 Was weer heerlijk zoals altijd en snel bezorgd eten was warm mijn complimenten.
9 jun 2024 om 13:46 Zoals altijd een goede ervaring. Eten is goed warm bij levering. Uiteraard alles weer smaakvol. Tot de volgende !